Prikazujem 2 Rezultate(s)
Pot do dobrega počutja skozi uravnoteženo prehrano

Pot do dobrega počutja skozi uravnoteženo prehrano

Ste že kdaj občutili nelagodje zaradi težav s prebavo, kožo, želodcem, vnetji, zamaščenosti ali napihnjenosti? Se počutite, kot da vaše telo potrebuje nekaj sprememb, da bi zasijalo v svojem najboljšem  sijaju? Imamo rešitev za vas. Z veseljem vas vabimo, da se pridružite našemu programu, kjer bomo skupaj raziskovali pot do boljšega počutja skozi pametno načrtovano prehrano in uravnotežene obroke.

Naša vizija je jasna: želimo vam pomagati doseči telesno in duševno ravnovesje, ki ga zaslužite. Naša ekipa strokovnjakov za prehrano, zdravje in dobro počutje je že pomagala mnogim posameznikom premagati težave s prebavo, želodcem, slabim imunskim sistemom, preveliko težo,  ter izboljšati svoje življenje na dolgi rok. Naš pristop je holističen, saj verjamemo v celostno zdravje, ki vključuje tako prehrano kot tudi telesno aktivnost, psihološko podporo in trajnostne spremembe v življenjskem slogu.

Kaj lahko pričakujete od našega programa:

  1. Individualen pristop: Vsak posameznik je edinstven, zato bomo skupaj ustvarili prilagojen načrt, ki bo upošteval vaše potrebe, cilje in omejitve.
  2. Prehransko svetovanje: Naši strokovnjaki vam bodo pomagali razumeti, kako izbrati prava živila in sestaviti uravnotežene obroke, ki podpirajo vaše zdravje in dobro počutje.
  3. Celostna podpora: Poleg prehranskega svetovanja vam bomo nudili tudi psihološko podporo in nasvete za telesno aktivnost, da bomo zagotovili celovit pristop k vašemu zdravju.
  4. Spremljanje napredka: Skozi program bomo spremljali vaš napredek in prilagajali načrte, da se boste približali svojim ciljem.
  5. Izobraževanje: Verjamemo v moč znanja. Naučili vas bomo osnov prehrane, telesne aktivnosti in skrbi zase, da boste lahko vzdrževali pozitivne spremembe tudi po koncu programa.
  6. Dolgoročni rezultati: Naš cilj ni le kratkoročno izboljšanje, temveč trajnostne spremembe, ki vam bodo omogočile živeti boljše življenje na dolgi rok.

Pridružite se nam in se podajte na pot do boljšega počutja, zdravja in samozavesti. Skupaj bomo odkrili, kako lahko uravnotežena prehrana postane vaša najboljša zaveznica v boju proti težavam s prebavo, gastritisom, kožo, preveliko težo, zamaščenostjo, ter vam pomaga doseči celovito ravnovesje telesa in duha.

Za več informacij in prijavo nas kontaktirajte na [email protected]. Vaše boljše počutje je naša prednostna naloga, zato vas vabimo, da stopite na pot do zdravja in sijajnega počutja že danes!

Najboljših 10 rešitev za bolj zdravo življenje

Ko se bližajo poletni meseci, začnejo po internetu in povsod okoli nas rasti kot gobe po dežju različni ponudniki takšnih in drugačnih diet, takšnih in drugačnih shujševalnih vadb, ponujajo vam 1001 nasvet za popolno postavo in popolno prehrano. No, mi nismo nič drugačni. 🙂 Tudi od nas boste dobili ogromno nasvetov, za katere menimo, da vam bodo koristili. Potrudili se bomo, da bodo ti nasveti dovolj kvalitetni, da boste znali izbrati pravo pot do svojega fit cilja. Naša želja pri vsem tem pa je, da si ne boste zadali samo za cilj fit v poletje, ampak fit do konca življenja.

Uživanje zajtrka

Tisti, ki zajtrkujejo, bodo bolj verjetno ohranili zdravo telesno težo, zajtrk vam bo tudi pomagal ohraniti bistre misli vse dopoldne. Vaši možgani potrebujejo po nočnem postu novo energijo.

Več gibanja

Poleg redne vadbe poskusite v svoj dan vključiti več aktivnosti. Hodite po stopnicah, po opravkih se odpravite peš ali s kolesom, med telefoniranjem hodite naokrog in se sprehodite do sodelavčeve mize, namesto da komunicirata po e-pošti.

Nič več hrane pred ekranom

Ne glede na to, ali gre za televizijski ali kateri drugi zaslon, če jeste pred ekranom, se ne osredotočate na hrano – za to je verjetneje, da je boste pojedli več in tudi manj uživali v hrani.

Pazi na tekoče kalorije

Razen če ni tekočina vaš dejanski obrok, bi morale biti tekočine kar najbolj brez kalorij. Večino kalorij zaužijte s hrano, ne pijačo – to je eden izmed najlažjih načinov za zmanjšanje odvečnih kalorij.

Ohrani hidracijo

Veliko telesnih procesov je odvisnih od vode, toda veliko ljudi še vedno ne pije dovolj. Pri sebi imejte vodo ali čaj in ves dan pijte po malem.

Vključi vsa makrohranila v vse obroke

Za uravnoteženo prehrano je pomembno, da ta v vsakem obroku vključuje kombinacijo beljakovin, ogljikovih hidratov in nenasičenih maščobnih kislin. Če želite v svoji prehrani povečati vnos beljakovin, za malico pojejte jogurt, oreščke, visoko beljakovinske mislije, majhno pločevinsko tune ali spijte napitek.

Vsak obrok naj vključuje sadje ali zelenjavo

Sadje in zelenjava nam dajeta največ hranilnih snovi in najmanj kalorij. Sta tudi bogata z vodo in vlakninami, zato nas tudi dobro nasitita.

Brez izpuščanja obrokov

Izpuščanje obrokov redko deluje kot ukrep za omejevanje kalorij – te boste preprosto nadoknadili pri naslednjem obroku. Uživanje majhnih obrokov in malic vsakih nekaj ur, je precej boljše.

Dodatna vadba za moč

Trening za moč porablja kalorije, izboljša počutje in pomaga, da kosti ostanejo močne. Pomaga tudi pri tvorbi čiste mišične mase, zaradi česar ste močnejši, ob tem se lahko pospeši tudi vaša presnova v mirovanju.