kolagen skin booster

Zakaj je kolagen pomemben za zdravje kože?

Dobro je širiti dobro

Kolagen je družina zunajceličnih molekul in je najbolj zastopana beljakovina v vašem telesu1. Ima številne različne vloge, med drugim vaši koži zagotavlja strukturo in ob tem pomaga tudi pri strjevanju krvi1. Kolagen je sestavljen iz dolgih verig aminokislin, v obliki trojne vijačnice. Te se povežejo v strukturne beljakovine, ki jih najdemo v različnih vezivnih tkivih v telesu. V vezivnih tkivih kolagen deluje kot neke vrste lepilo, ki drži naše telo skupaj.

Kolagen je pomemben za zdravje kože, ker je glavna sestavina kože in ima vlogo pri krepitvi kože, lahko pa tudi pomaga pri elastičnosti in hidraciji1. Ko se starate, vaše telo proizvaja manj kolagena, kar vodi do suhe kože in gub. Vendar pa je več študij pokazalo, da lahko kolagenski peptidi ali dodatki, ki vsebujejo kolagen, upočasnijo staranje vaše kože z zmanjšanjem gub in suhosti. Poleg tega lahko jemanje dodatkov kolagena poveča proizvodnjo drugih beljakovin, ki pomagajo strukturirati vašo kožo, vključno z elastinom in fibrilinom.

Katera hrana vsebuje kolagen?

Kolagen je beljakovina, ki jo najdemo v različnih živilih. Nekateri prehranski viri kolagena vključujejo ribe, piščanca in beljake. Poleg tega obstajajo tudi živila, ki spodbujajo naravno proizvodnjo kolagena v telesu. Ta živila vključujejo zeleno listnato zelenjavo, avokado, lanena semena, jagodičevje, česen, gobe, citruse, indijske oreščke in rumeno papriko. Uživanje teh živil lahko pomaga telesu pri proizvodnji kolagena in ohranjanju zdrave kože, sklepov, kosti in črevesja.

Kaj pa, če bi lahko kožo zdravega videza dosegli od znotraj, z uporabo prehranskega dopolnila v obliki napitka?

Poskusite Collagen Skin Booster. To je prehransko dopolnilo v prahu, ki ga lahko uživate poleg že vzpostavljene rutine za nego kože. Formula Collagen Skin Boostra je zasnovana tako, da vsebuje bioaktivne kolagenske peptide, imenovane Verisol® P, za katere je znanstveno dokazano, da v štirih tednih pomagajo zmanjšati gubice okrog oči in izboljšati elastičnost kože.

Vsebuje veliko ključnih vitaminov in mineralov, kot so biotin, jod, vitamin A, niacin in cink, ki prispevajo k ohranjanju zdrave kože. Collagen Skin Booster vsebuje tudi selen in cink, ki prispevata k ohranjanju zdravih las in nohtov.
Ključne koristi in značilnosti:

  • Je odličnega okusa in je na voljo v osvežujočem okusu jagode in limone.
  • Vsebuje bioaktivne kolagenske peptide, imenovane Verisol® P, za katere je znanstveno dokazano, da v štirih tednih zmanjšajo gubice okrog oči in izboljšajo elastičnost kože.
  • Brez glutena.
  • Vsebuje veliko vitamina C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.
  • Vsebuje veliko vitamina E, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Če želite izvedeti več o Collagen Skin Boosterju in kako ga uporabljati ali želite naročiti, pišite na:

[email protected]

 


Dobro je širiti dobro